Yapı Kredi Bankası, müşterilerine seyahat planı yaparken avantajlı bir fırsat sunuyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık tarihine kadar Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yaparak indirim kodu alan müşteriler, Setur web sitesi ve mobil uygulamasından yapacakları 2.000 TL ve üzeri yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim kazanma şansına sahip olacak.

Yapı Kredi Bankası'nın 100 TL indirim kampanyasına katılan müşteriler, Yapı Kredi Mobil uygulamasında yer alan "Kampanyalar" bölümünden indirim kodunu alabilecekler. Bu indirim kodları, Setur Mobil uygulamasında yapılacak 2.000 TL ve üzeri yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında geçerli olacak ve müşteriler harcamalarını 100 TL indirimli olarak gerçekleştirebilecekler.

Indirim kodları, Yapı Kredi Mobil uygulamasında 31 Aralık 2023 tarihine kadar kullanılabilir olacak. Müşteriler, bu kodları rezervasyon yapacakları tarihe kadar kullanabilecekler.

Kasko Sigortasının Avantajları Kasko Sigortasının Avantajları

Kampanya, diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez ve yalnızca Yapı Kredi Bireysel müşterileri için geçerlidir. Rezervasyon yapmak için üye girişi yapılması gerekmekte olup, üye girişi olmadan yapılan rezervasyonlardan kampanya faydalanılamayacaktır.

Yurt dışı uçak biletlerinde 3 taksit imkanı sunulmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde Worldpuan kullanılamaz ve rezervasyon iptalleri, iade işlemleri ve World Business kartlar kampanyaya dahil edilmez.

Yapı Kredi Bankası'nın bu seyahat kampanyası, müşterilerine seyahat planları yaparken ekonomik bir avantaj sunuyor. Banka, müşterilerinin seyahat deneyimini daha keyifli hale getirmek ve tasarruf etmelerine yardımcı olmak amacıyla bu fırsatı sunmaktadır.