Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında Eylül ayı sonuna kadar vatandaşlara bireysel ihtiyaç kredisi olarak 100.000 TL kredi ödemesi yapacak. Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle birlikte bireysel olan müşteriler sürekli olarak bankaların güncel kredi kampanyalarını takip ederek en düşük faiz oranları ile birlikte kredi veren bankaları araştırmaktadırlar. Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu tüm kampanyalarda bireysel müşterileri düşünerek düşük faiz oranları ile birlikte Kredi imkanı sağlarken yaptığı son kredi kampanyasında 100.000 TL ihtiyaç kredisi vererek 24 ay vadeli olarak işlemlerini gerçekleştirebileceği bir kampanya da hazırladı. 

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Yapı Kredi, kredi başvuru şartları...

Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar acil ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa öncelikli olarak banka kredi şartlarına uygun bir müşteri olması istenmektedir. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanarak işlemlerini gerçekleştirecek olarak kişilerin banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olması ile birlikte diğer bankadaki olan tüm ödemelerinde herhangi bir gecikme olmaması istenmektedir. Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi başvurularında bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için başlatılan kampanyalarda 100.000 TL kredi alacak olan vatandaşlar en yakın banka şubesine giderek 24 ay vadeli Kredi kampanyasından faydalanabiliyor. Yapı Kredi Bankası üzerinden sizler de ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız şubelere gitmeden işlemlerinizi gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası kredi başvurusu

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için Cep telefonunuz üzerinden SMS atabilir ve 100.000 TL kredi onayı alıp almadığınızı hemen görebilirsiniz. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel yazın boşluk bırakın t.c kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve aylık gelirinizi yazarak bu mesajı 44 11 numarasına gönderin. Gönderilen mesaj sonrasında banka sizlere 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanından faydalanmalarına olanak sağlayacak ve onaylanan bu kredilerde de şartları uygun olarak aynı gün içinde hesaplarınızı ödemeler yatıracaktır.