Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor

Yapı Kredi Bankası, büyük bir kampanyayla nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kolaylık sağlıyor. SMS ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilecek olan müşterilere 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verileceği duyuruldu. Bu kampanya kapsamında uygun şartları sağlayan tüm vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası şubelerine gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Eğer bankanın kredi politikalarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ve başvurunuzu yapmak istiyorsanız, Yapı Kredi Bankası üzerinden hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabilir ve istediğiniz zaman ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Nakit ihtiyacı olan kişiler için hazırlanan bu kampanyada, kredi kullanacak olan kişiler belirli şartlar dahilinde kredi ödemelerini gerçekleştirecek ve onaylanan krediler hesaplara yatırılarak kullanıma sunulacaktır.

SMS yoluyla kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, cep telefonları üzerinden mesaj göndererek 100.000 TL'ye kadar kredi onayı alabilirler. Yapı Kredi Bankası, büyük kredi kampanyasıyla müşterilerine banka şubeleri ve internet bankacılığı üzerinden online kredi imkanı sunmaktadır.

Yakınınızdaki bir Yapı Kredi Bankası şubesine kimlik ve gelir belgelerinizle birlikte başvurunuzu yapabilirsiniz. 100.000 TL kredi başvurusu yaptıktan sonra banka, size 36 aya kadar vade seçeneği sunacaktır.

Editör: Vural Pars