7 gün içinde başvuru gerçekleştiren ve uygun şartları sağlayan kişilere 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi desteği sağlanacak. Başvurunuz onaylandığında, Yapı Kredi Bankası size 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemesi yapabilecektir.

İnternet bankacılığı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası hesaplarıyla birlikte mobil uygulama şifreleri aracılığıyla istedikleri zaman başvuruda bulunabilirler. Bu şekilde, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip olurlar.

Aynı şekilde, Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi kartı başvurusu da yapabilirler. 7 gün içinde gerçekleştirilen kredi ve kredi kartı başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırılır ve onaylanan tutar hakkında bilgi verilir.

SMS yoluyla kredi başvurusu nasıl yapılır? Eğer 7 gün içinde ihtiyaç kredisi başvurunuzu banka şubesine gitmeden gerçekleştirmek istiyorsanız, Yapı Kredi Bankası'nın SMS Kredi servisini kullanabilirsiniz. Cep telefonunuzdan atacağınız bir mesaj ile 5 dakika içinde kredi sonucunu öğrenebilirsiniz. Mesajınıza "Bireysel" yazıp bir boşluk bırakın, ardından TC kimlik numaranızı, bir boşluk daha bırakarak aylık gelirinizi ve doğum tarihinizi (GG.AA.YY formatında) yazın. Bu mesajı 44 11 numarasına gönderin.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Kredi notu ne olmalı? 7 gün içinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak kişiler için önemli bir nokta, banka kredi notunun uygun olmasıdır. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak vatandaşların kredi puanlarının 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi notu uygun olan kişilere düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlanacaktır. Kampanyalara katılmak isteyen vatandaşların daha önce kredi ve kredi kartı kullanmış olmaları ve bu ürünlerde düzenli ödemeler yapmış olmaları da önemlidir.

Yapı Kredi Bankası'nın başlattığı bu özel ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde, hesabı olan vatandaşlar 7 gün içinde başvuru yaparak nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilirler. Gelir belgesi gerektirmeden 50000 TL'ye kadar kredi alabilir ve internet bankacılığı veya SMS ile kolay başvuru yapabilirler.