Son zamanlarda bankaların başlatmış oldukları ihtiyaç kredisi kampanyalarında, Yapı Kredi Bankası da kendi banka hesabı olan ve kredi kartı kullanan tüm vatandaşlar için destek kredisi vereceğini açıkladı. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için yapılan işlemlerde ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 4 gün içerisinde düşük faiz oranları ile birlikte gelir belgesiz 40000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu.

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz ve onaylanan bu kredileri hesaplarınızı yaptırabileceğiniz kampanyalar dahilinde sizlere hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri gerçekleştirilerek hesaplarınızı ödemeler yapılmaktadır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda banka kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşlar için yapılacak olan işlemler ile birlikte kredi işlemlerinize hemen aynı gün içinde hesaplarımıza yatırarak ödeyebilirsiniz. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak veya banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi gerçekleştirerek, yapabileceğiniz bu kampanyalarda, Yapı Kredi Bankası hesabı olan tüm vatandaşlar istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabiliyor. 4 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar şubelere gitmeden işlem yapmak istiyorlarsa, bankanın internet bankacılığı şifresi ile birlikte mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan 40000 TL kredi ödemesi olabilir. 40000 TL ye kadar almış olduğunuz kredi ödemeleriyle birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara belirli kredi politikalarına uygun olarak hemen aynı gün içinde işlem yapılır ve ödemeler, hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. 

40000 TL kredi başvurusunu, cep telefonunuz üzerinden SMS ile yapmak istiyorsanız, bireysel tc kimlik, aylık gelir ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak, 44 11 numarasına göndermeniz durumunda oturduğunuz yerden kendi cep telefonu numaranız üzerinden başvurunuzu yapabilir ve onaylanan tutarı hesabınıza yatırabiliriz. bankanın resmi internet sitesine de giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilir, onaylanan kredileri de hesabınıza yatırarak hemen öğrenebilirsiniz.