Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Kuşkusuz televizyon ekranlarında bu sezonun en beğenilen ve en etkileyici projesi olarak öne çıkan Yalı Çapkını isimli televizyon dizisi projesi her yeni haftada gündem olmayı başardı. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin dizi projesine çok iyi bir uyum yakalaması da proje hakkında önemli bir detay oldu. Yayın hayatına başladığı günden bu yana yüksek oranda başarı elde eden ve reyting oranlarında üst sıralarda yer alan dizi projesinde oyuncular arasındaki kimyanın tutmuş olması da önemli bir etken.

Set ortamında Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir gibi iki genç oyuncunun yakın bir diyalog içinde olması sonrasında ikilinin birlikte olup olmadığı merak konusu olmuştu. İzleyici grubu iki ünlü oyuncunun arasında aşk olup olmadığını araştırmış ve dedikodular da beraberinde gelmişti. İkilinin bir süredir de ilişki içerisinde olduğu yönünde yapılan yorumlar sosyal medyada da yer alıyordu.

Sezon finali bölümünü 36. bölümü ile yapan Yalı Çapkını dizisi projesinde Seyran ve Ferit karakterleri akşama damga vurmuştu. İki genç ismin başarılı performansları ile dikkat çeken Yalı Çapkını dizisi güçlü reyting oranları aldı ve sezon başarılı bir şekilde tamamlandı.

Dizinin final yapıp yaz döneminin başlaması sonrasında ise oyuncular 2 aylık bir arada dinlenme aşamasına geçti ve tatile gitti. Magazin gündeminde konuşulan son fotoğraflara göre ise Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir beraber tatil yaptı. İkilinin arasında sette yakınlaşma başladı ve bu yakınlaşmanın daha sonra aşka dönüştüğü konuşuluyor.

Genç isimler beraberlik yaşadıkları yönünde sorulan sorular karşısında zor dakikalar geçirmişti fakat bu görüntüler gerçeği ortaya çıkardı. Bu şekilde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin birlikte olduğu bir ilişki yaşadığı da kanıtlanmış oldu.