Cuma akşamlarının en sevilen projelerinden birisi olan Yalı Çapkını isimli dizi, yayınlandığı kanal olan StarTv ekranlarında sezona damga vuran bir proje olmuştu. StarTv, daha önceki yıllarda iyi reyting oranları alamamış ve genelde dizi projeleri geri planda kalmıştı. Fakat Yalı Çapkını dizisi ise bu durumu değiştirdi ve dizi yüksek izlenme oranları elde etti. Özellikle oyuncu kadrosunda yer alan Çetin Tekindor ise oyunculuk mesleğinde uzun yıllara dayanan tecrübesi ile rol arkadaşları için de rol model konumunda olarak görülüyor.

Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Güzel oyuncu Gülçin Şantırcıoğlu ise bundan yaklaşık 12 yıl önce rol arkadaşı olan Çetin Tekindor ile Bir Çocuk Sevdim dizisinin setinde birlikte çalışmıştı. Aradan geçen yıllar sonrasında yeniden eski rol arkadaşı ile birlikte aynı dizide performans sergileyen ünlü oyuncu bunun çok özel bir duygu olduğunu ifade etti.

1970’li yıllardan bu yana da Türk sineması ve dizi sektörünün en önemli isimlerinden birisi olarak görülen ve Sivas’ta 1945 yılında dünyaya gelen usta oyuncu Çetin Tekindor, milyonların desteğini alarak Yalı Çapkını dizisinde performans sergilemeye devam ediyor.

Usta oyuncu Çetin Tekindor, Yalı Çapkını isimli televizyon dizisi projesinde Halis Korhan karakterine hayat vermiş ve ekipte yer alan tüm meslektaşlarına adeta bir rol model olmuştu. Ünlü isim aradan geçen 4 yıl sonrasında dizi setlerine dönüş yaptı ve seyirci kitlesini kendisine hayran bıraktı. Dizi projesinde İfakat isimli karaktere hayat veren ünlü oyuncu Gülçin Şantırcıoğlu ise usta oyuncu Çetin Tekindor ile tekrardan aynı sette buluştuğu için memnuniyet duyduğunu söyledi.

Çetin Tekindor ile yeniden aynı sette rol alması sebebi ile çok heyecanlı olduğunu açıklayan ünlü isim Gülçin Şantırcıoğlu, bu durum sebebi ile çok mutlu olduğunu ve Çetin Tekindor’un efsane olduğunu söyledi.