Emekli olan ve nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada, maaş müşterilerine uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri verileceği açıklandı, nakit ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalara katılarak uygun faizlerle, emekli ödeme alabilirsiniz. Devlet destekli olarak ödemeler verilecek ve ödemeler uygun faizlerle, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden vatandaşlara sunulacaktır. Ekonomik sıkıntı yaşayan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda, emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz aracılığıyla birlikte ihtiyaç kredisi ödemesi alabilirsiniz. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde alacağınız bu kredilerde 50000 TL ve 100000 TL arasında ödemeler gerçekleştiriliyor. 50000 TL üzerinde kredi başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara ziraat vakıfbank ve Halkbank, yapmış olduğu kampanyada 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturma imkanı sunuyor. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirmeniz halinde ihtiyaç kredisi ödeme alabilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden emekli maaşı olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen kampanyada, maaş müşterisi olmanız şartı ile sizleri ödemeler verilecek acil ihtiyacınızın olması ve diğer bankalardaki borçlarınızı kapatmanız içinde bu krediler kullandırılacaktır. 

Emekli maaş hesabınız üzerinden almış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte, işlemlerinizi hızlı birşekilde yapabileceksiniz ve kredi ödemeleriniz hesaplarınıza yatırarak kullanabileceksiniz. Meclis onayından geçen ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm emekler için yapılan bu kampanya sadece emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlar için geçerli olup, kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak da kullanabilmektedir. Banka müşterisi olmanız durumunda ihtiyaç kredisi başvurularınızı internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapacak ve kredi ödemeleri alabileceksiniz.