Başvuru zamanı! bankaya yapılan fazla paralar iade olacak! Vatandaş büyük aydınlanma yaşadı! Bankaya fazla şekilde para ödeme yapmış olan banka başvuru yaparak geri iade alma hakkına sahip olacak. Bu sayede bankaya ödemiş oldukları paralar tekrardan geri iade yapılmaya başlanmış olacak. Türkiye Bankalar Hakem Heyeti tarafından konuyla ilgili olarak bilgiler söylendi. Buna göre alınan karar doğrultusunda bankaya yapılan fazla ödemeler ile ilgili öolarak geri alma durumu söz konusu olmaya başlayacak. Bankalar tarafından finans kullanıcılarına yönelik yapılan haksız alımlara son verilecek ve para iadeleri alınmış olacak. Hesabınızla ilgili olarak sıradışı bir tahsilat sorunları yaşıyorsanız o halde yapmanız gereken başvurularınızı bir an önce yapmaya başlamanız olacak. 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Hakem Heyetine Başvuru 

Hakem heyetine başvuru yapılarak bankalar tarafından yapılmış olan haksız kazanç durumların önüne geçilmeye başlanmış olunur. Müşterileri ile ilgili yaşanabilecek olası bir mağduriyet durumu yaşandığı zaman Bankalar birliği tarafından duruma en hızlı şekilde müdahale işlemleri yapılmaya devam ediliyor. Böylelikle finans kullanıcıları tarafından yaşanılan olumsuz sorunlar en kısa süre içerisinde ortadan kaldırılmış oluyor. 

Başvuru yapacak kişiler ücret ödeme gibi bir durum olacak mı düşüncesi içerisinde olabiliyor. Fakat Bankalar Birliği başvuru yapacak kişiler için herhangi bir ücret talep edilme gibi bir durum söz konusu olmaz.

haber24.com özel haber