Vakıfbank, araç sahibi olmak isteyen kişiler için özel taşıt kredisi fırsatları sunuyor. Bankanın sunduğu kredi seçenekleri, uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle dikkat çekiyor. Özellikle ikinci el araç almak isteyen kişiler için sunulan özel taşıt kredisi desteğiyle birlikte, kredi tutarları ve oranları da açıklandı.

Uygun Faiz Oranları ve Vade Seçenekleri

Vakıfbank, araç sahibi olmak isteyenlere özel taşıt kredisi fırsatları sunmaya devam ediyor. Bankanın belirlediği faiz oranları ve vade seçenekleriyle birlikte, uygun şartları sağlayan kişiler bu kredilerden yararlanarak araç sahibi olabilirler. Kredi tutarları 400.000 TL veya altında olanlar için 48 ay vade, 400.001- 800.000 TL arasındakiler için 36 ay vade, 800.001- 1.200.000 TL arasındakiler için 24 ay vade, 1.200.000 TL ve üzerinde olanlar için ise 12 ay vade belirlendi. 

İkinci El Araç Kredisi

Özellikle ikinci el araç almak isteyen kişiler için sunulan özel taşıt kredisi desteğiyle birlikte, kredi tutarları ve oranları da açıklandı. 100 bin TL'lik kredi için 48 ay vade ve yüzde 1,59 faiz oranı belirlendi. En çok tercih edilen kredilerden biri olan bu kredi için aylık taksit tutarları 3 bin 251 TL olarak açıklandı.

Kredi Başvuru Şartları

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Vakıfbank'ın sunduğu taşıt kredisi kampanyalarından yararlanmak isteyen kişilerin belirli şartları sağlamaları gerekmektedir. Bu şartlar arasında, en az 18 yaşında olmak, SGK kaydının aktif ve minimum 6 aylık olması, taşıt üzerinde herhangi bir rehin (ipotek) kaydı olmaması, yeterli kredi notu ve gelirin kredi taksit ödemelerini karşılayabilmesi yer almaktadır. 

Başvuru Yöntemleri

Kredi başvurusu yapacak kişiler, gerekli belgeleri hazırlayarak Vakıfbank şubelerine başvurabilir veya online olarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Bankanın sunduğu taşıt kredisi fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin başvurularını banka şubeleri, mobil bankacılık uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden