Son zamanlarda yapılan kampanyalarda acil destek ihtiyacı olan kişi için 5000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor. Vakıfbank son dakika olarak başlatmış olduğu bu kampanyada 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için acil destek kredi kampanyası başlattı. Acil destek kredi kampanyasına katılmak isteyen kişiler, Vakıfbank üzerinden yapacakları başvuru ile birlikte 36 ay vadeli kredi kullanabilecek. Vakıfbank tarafından başlatılan bu kampanya sonrasında Denizbank, Akbank ve Garanti Bankası üzerinden de 5000 TL acil nakit kampanyası başladığı haberi geldi. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Vakıfbank

Vakıfbank, 5000 TL acil destek kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız bu bankada hesabınız var ise mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. 5000 TL acil destek kredi kampanyasına başvuru, mobil uygulama üzerinden yapılırsa, 36 ay vadeye kadar masrafsız ve gelir belgesiz kredi kullanırsınız. 5000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler, Vakıfbank şubelerine gitmeden Banka, resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabilir. 

Denizbank

Denizbank 5000 TL acil destek kredi kampanyasına katılmak isteyen kişilere SMS atarak bu banka üzerinden kredi başvurusu yapabilir. 5000 TL acil destek kredi kampanyasına katılmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek kredim yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak, 32 80 numarasına gönderin. 5 dakika içerisinde kredi sonucu cep telefonunuza gelecek ki, onaylanan krediyi en yakın DenizBank şubesinden kullanacaksınız. 

Akbank

Akbank 5000 TL acil destek kredi kampanyası için Akbank, mobil uygulaması üzerinden direkt kredi seçeneği ile vatandaşlara ihtiyaç kredisi vermektedir. Akbank kredi notu 1200 ve üzerinde olan vatandaşlara kendi bankası üzerinden kredi verirken, ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapma imkanı sunmaktadır. Akbank 5000 TL acil destek kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, ayrıca SMS atabilir. 

kredi-haberlerim-213132-10

Garanti Bankası

Garanti Bankası şubelerine sadece kimlikle birlikte giderek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler kimlikleriyle birlikte yapmış oldukları başvuru sonrasında en düşük limit 5000 TL ve üzerinde kredi kullanabilir. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.