Akbank, yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte vatandaşlara hızlı ve anında kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Akbank, son dakika kampanyası ile birlikte 10000 TL'ye kadar ödeme yapacağını açıkladı. Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, belirli şartlara uygun olması durumunda bu banka üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusu yapabilecek. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan kampanya duyurusu sonrasında başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için şartlar açıklandı. 

Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, kredi notu 1200 ve üzerinde olması durumunda banka üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilecektir. Daha önce bankalarla ön çalışması olmayan veya banka çalışması olup, bankalardan dolayı icralık olan vatandaşlar, kredi başvurusu yapmaları durumunda onay alamaz. 

Akbank, sigortalı olarak çalışan ve emekli olan vatandaşlara yapmış olduğu bu kampanyada ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere hızlı bir şekilde sonuç verecek. Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler, ister banka şubesinden, isterse SMS ile internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapabilir. Emekli olan kişiler için kampanyayı duyuran Akbank'a 10000 TL ve üzerinde emekli kredisi kullanmak isteyen kişilerin bankadan maaş almasını istiyor. 

son-dakika-akbank-10000-tl-odeme-yapacak-bankadan-aciklama-var1

Sms ile başvurarak Onay alın

Akbank, yapmış olduğu kampanya ile birlikte SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı sizlere sunacak. Akbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için 44 25 numarasına kredi yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak gönderin. göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında Akbank, 5 dakika içerisinde sizin kimlik numaranız üzerinden sorgulama yapacak ve onaylanan tutarı, hemen hesabınıza yatıracak. Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu, SMS haricinde, bankanın internet sitesi üzerinden de oturduğunuz yerden yapılabiliyor. 

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formuna eksiksiz dolduran vatandaşlar, sonucun hemen öğrenebilecekleri en az 10000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılabilirler. Akbank 10000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılan kişilere ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli ve toplamda 36 ay vadeli krediyi Akbank Direkt uygulaması üzerinden de kullanabilir. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Akbank Direkt uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, Banka hesabınızın olması ve bu hesap üzerinden bir internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir.