Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Kamu Bankası olan Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler 30.000 TL'ye kadar en düşük faiz oranlarından yararlanarak Temmuz ayı sonuna kadar kredi başvurusu yapabilecek ve Onay alabilecektir. Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere bireysel olarak ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılmalarına olanak sağlanmaktadır. Vakıfbank düşük faiz oranları ile birlikte vermiş olduğu ihtiyaç kredilerinde Kredi şartlarına uygun olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak 30.000 TL kredi ödemesi yapıyor.

Kredi kullanacak olan vatandaşların banka kredi şartlarına uygun olması durumunda onay alacağını söylemek isteriz. Kredi puanı 1.100 ve üzerinde olan sigortalı olarak çalışan emekli olan devlet memuru olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi için başvurularını Vakıfbank üzerinden hemen yapabiliyor. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan doğru sonrasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere 36 ay vadeli olarak Kredi imkanından faydalanmalarına olanak sağlanmaktadır. 

Vakıfbank kredi başvurusu

Devlet bankası Vakıfbank 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için kredi şartlarına uygun olmaları durumunda işlemlerini hemen aynı gün içinde yapacağını açıkladı. Vakıfbank kredi kampanyasına katılarak Kredi ihtiyacından faydalanmak isteyen vatandaşlara işlem yaparak Kredi imkanı sunmaktadır. Cep telefonumuz üzerinden mesaj atarak kredi kullanmak istiyorsanız başvurularınızı 5 dakika içerisinde yapabileceğiniz internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz. 

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak Kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşların emekli olması durumunda emekli maaşını Vakıfbank üzerinden almaları gerekiyor. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler düşük faiz oranları ile birlikte bankanın yapmış olduğu kredi kampanyasına internet bankacılığı uygulaması üzerinden de katılabilmektedir. Vakıfbank kredi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilerin ayrıca sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda son işyerlerinde 12 aylık sigorta primlerine yatıyor olması istenmektedir.