Vakıfbank, banka hesabı olan veya emekli maaşını taşıyan müşterilerine gelir belgesiz 15 katına kadar kredi imkanı sunuyor. Ayrıca nakit kredi kullanmak isteyen bireysel müşterilerine uygun faizlerle kredi vererek, maaşlarının 15 katına kadar ödeme yapabiliyor. Kredi miktarı ve vade oranları ise müşterinin kredi limitine göre değişiklik gösteriyor.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

50.000 TL'ye kadar kredi alacak müşteriler 36 ay vadeye kadar işlem yapabilirken, 50.000 TL ve 100.000 TL arasında kredi alacak müşterilerin ödeme tablosu 24 ay vadeye kadar oluşturuluyor. 100.000 TL üzerinde kredi alacak müşteriler ise sadece 12 ay vadeye kadar kredi kullanabilecekler. Bu şartlara uygun olan müşteriler, Vakıfbank üzerinden nakit kredi alabilecekler.

Vakıfbank, müşterilerine banka şubelerine gitmeden de kredi başvurusu yapabilme imkanı sunuyor. Kredi başvurusu internet bankacılığı, internet şubesi ve mobil uygulama üzerinden de yapılabiliyor. Özellikle bankadan maaş alan müşteriler, bankaya gitmeden istedikleri zaman kredilerini hesaplarına atabilecekler. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, şartlara uygun olduğunda hemen ödeme alabilecekler.

Vakıfbank ayrıca müşterilerine banka şubelerinden de kredi başvurusu yapabilme imkanı sunuyor. Başvuru sonucuna göre işlem yapılacak ve uygun kredi verilecektir. Vakıfbank, müşterilerine internet üzerinden ve banka şubelerinden başvuru yapanlara aynı faiz oranları ile kredi veren bir banka olarak öne çıkıyor.

Sonuç olarak, Vakıfbank müşterilerine uygun faizlerle nakit kredi imkanı sunarken, banka şubelerine gitmeden de kredi başvurusu yapabilme kolaylığı sağlıyor. Kredi miktarı ve vade oranları ise müşterinin kredi limitine göre değişiklik gösteriyor. Müşteriler, Vakıfbank üzerinden nakit kredi almak istediklerinde internet bankacılığı, internet şubesi ve mobil uygulama üzerinden de başvuruda bulunabilirler.