Vakıfbank, müşterilerine özel olarak düzenlediği kampanya ile market alışverişlerinde ekonomik çözüm arayanların yüzünü güldürüyor. Nisan ayı sonunda duyurulan kampanya, 25 Mart ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve sadece VakıfBank Worldcard sahiplerine özel olarak düzenlendi.

Kampanya kapsamında, VakıfBank Worldcard ile yapılan gıda, kasap, manav, market ve şarküteri alışverişlerinde 400 TL değerinde Worldpuan kazanma şansı elde edilebilecek. Kazanılan Worldpuanlar, 5 Mayıs 2023 tarihinde yüklenecek ve yüklenen tarihten itibaren bir gün sonra kullanılabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, SMS veya VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilecekler. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, kredi kartlarının son 6 hanesini yazdıktan sonra "GIDA" yazıp 66-35'e SMS göndermeliler. VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak isteyen müşteriler ise "Cepte Kazan" bölümünden tıklamalıdırlar.

Kampanyaya katılım için son tarih 30 Nisan 2023'tür. Kampanya, market alışverişlerinde yaşanan zamlardan bunalan müşterilerin yüzünü güldürüyor. Vakıfbank'ın müşterilerine sağladığı bu avantajlı kampanya, hem bireysel müşterilerin hem de işletmelerin yararlanabileceği bir fırsat sunuyor.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Vakıfbank'ın düzenlediği bu kampanya, müşterilerinin memnuniyetini sağlamak için düzenlediği kampanyalar arasında yer alıyor. Bankaların müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için düzenledikleri bu tür kampanyalar, vatandaşların bütçesine katkı sağlamakta ve ekonomik zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmaktadır.