Vakıfbank cebinde Vakıfbank kartı bulunan müşterilerine özel bir ödeme fırsatı sunuyor. Başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, vatandaşlar belirli şartlar dahilinde kolay ve hızlı bir şekilde kredi işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Vakıfbank bu kampanya ile kartı olan vatandaşlara 90.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Kredi vadesi ise 24 ay olarak belirlenmiştir. Belirtilen şartlara uygun olan vatandaşlar, ödemeleri gerçekleştirerek istedikleri zaman bu krediyi Vakıfbank'ın internet bankacılığı uygulamaları üzerinden alabilirler.

Başvuru için en yakın Vakıfbank şubesine gidilebileceği gibi, Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden de kolaylıkla başvurular yapılabilmektedir. Banka şubesine giden vatandaşlar, kimlikleriyle birlikte bireysel müşteri temsilcisi aracılığıyla kredi başvurusunu gerçekleştirerek 90.000 TL'lik krediyi kullanabilirler.

Cebinde Vakıfbank kartı olan kişiler, sadece bu fırsattan faydalanabilecekler. İhtiyaç kredisi ve konut kredisi gibi olanaklardan yararlanmak isteyenlerin, şubelere veya dijital ortamlara başvurarak işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Tüm bu bilgiler ışığında, Vakıfbank'ın günümüz koşullarında müşterilere sunduğu birçok farklı ayrıcalık ve fırsatı olduğu söylenebilir.

TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

Vakıfbank, geniş standartlar dahilinde hizmet imkanları sunarak müşterilerine en iyi fırsatları sunmayı başarmaktadır. Sunulan tüm hizmetler, uluslararası bankacılık sistemleriyle tam uyumlu olan bir hizmetler bütünüdür.

Editör: Vural Pars