Vakıfbank borcu olan vatandaşlar için son dakika kampanyası ile birlikte yüksek limitli borç kapatma kredisi kullandıracağını açıkladı. Vakıfbank üzerinden nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar Vakıfbank şubelerine giderek veya Vakıfbank internet bankacılığını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabildikleri gibi bu banka üzerinden 200 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu yapabilecek.  Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar Vakıfbank şubelerine giderek veya VakıfBank'ın yapmış olduğu bu kampanyanın detaylarını öğrenmek için resmi internet sitesine girerek güncel faiz oranlarını öğrenebilir.

Emekli olan kişiler özellikle emekli maaşını Vakıfbank üzerinden alması durumunda bankadan 200 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanabilecektir. Bankadan kredi kullanacak olan vatandaşlar emekli maaşını bu bankaya taşımaz ise banka kredi notuna göre güncel ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için kredi başvurusunda bulunacaktır.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler Eğer sigortalı olarak Bir işyerinde çalışıyor ise en az 6 aydır aynı işyerinde Sigorta primlerinin yatıyor olması gerekmektedir.  Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu ve borç kapatma kredisi başvurusu bireysel olarak yapılacağı için bankadan kredi başvurusu yapacak olan kişilerin belirlenen Kredi politikalarına uygun bireysel müşteri olması gerekiyor.

vakifbank-borclari-olan-kisilere-hemen-destek-cikacak-200000-tl-limit-belirledi-ve-sart-sunmadi

Vakıfbank Kredi Başvurusu 

Vakıfbank ihtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar Vakıfbank şubelerine giderek kimlik gelir belgesi ve ikametgah belgeleri ile birlikte Kredi başvurusunda bulunabilir.  

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Vakıfbank üzerinden kredi almak istiyorlarsa banka şubesine gittikten sonra ihtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi için bir başvuru formu alacak bu başvuru formunu düzenli olarak doldurarak kredi kullanacaktır.

Vakıfbank müşterisi olan vatandaşlar ise Vakıfbank şubelerine giderek kredi başvurusu yapmak yerine bankanın mobil uygulamasını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.  Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunu mobil uygulama üzerinden yapabilmeniz için bu banka üzerindeki bir hesabınızın olması ve bankaya hesabınıza aracılığı ile bir internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir.

200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar Vakıfbank üzerinden olacakları bu kredilerde güncel faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanacaklar.  200 bin TL'ye kadar güncel olan borçlarınız için alabileceğiniz bu krediler de banka sizin borç kapatma kredisi almış olmanız durumunda sadece banka borçlarınızı kapatmak için kredi onayı verecektir.