Kamu bankası olan Vakıfbank üzerinden 5 gün içerisinde işlem yaparak, bankamatik kart, hesabınız aracılığı ile birlikte sizlerde 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi kullanma olanağı sağlanacaktır. Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, özellikle banka hesabı olan ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu işlemlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 5 gün içerisinde işlem gerçekleştirilerek ihtiyaç kredisi kullanmalarına olanak sağlanacaktır. 

Devlet bankası olan Vakıfbank, yapmış oldukları, kampanyalarda özellikle ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara düşük faiz oranları ile birlikte kredi verdiği için daha düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi alacak olan vatandaşların da tercih ettiği bankaların başında gelmektedir. Bireysel müşterilerin, emekli ve sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalar üzerinden sizlerde 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan kredilerinizi dilediğiniz zaman hesaplarınızı yatırarak hemen aynı gün içinde kullanabileceksiniz. 

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURU

Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak veya internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak da başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz kampanyalardan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, nakit ihtiyacı olması durumunda, Vakıfbank şubelerine gitmelerine gerek kalmadan da işlemlerini 5 dakika içerisinde internet üzerinden yapabilir. Banka hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar 50000 TL kredi başvurusunu gerçekleştirmek istiyorlarsa banka şubelerine gitmeden işlemlerini hemen Vakıfbank, mobil uygulaması üzerinden 7 24 yapabilmektedir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

5000 TL ve 50000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların 5 gün içerisinde yapmış oldukları başvurularda, ihtiyaç kredileri aynı gün içinde hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi imkanı sağlayarak, hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilmektedir. Banka kredi politikalarına uygun olarak işlem yapmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde, kredi imkanı sağlayacak olan Vakıfbank emekli maaş alan kişileri daha yüksek limitli krediler düşük faizi vermektedir.