Kamu Bankası olarak hizmet veren Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirileceği açıklandı. Devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank yapmış olduğu kampanyada 20.000 TL kredi ödemesi 36 ay vadeli olarak vatandaşlara düşük faiz oranları ile birlikte verecek. Devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank üzerinden kredilerini kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için belirli şartlar dahilinde İstediğiniz zaman başvurunuzu internet bankacılığı uygulaması üzerinden bireysel müşteri olmanız durumunda gerçekleştirebiliyorsunuz. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Kredi ödemelerinizi hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz. Emekli olan kişilerin bu kredileri kullanabilmeleri için emekli maaş hesapları Vakıfbank üzerinde olması gerekirken sigortalı olarak iş yerlerinde çalışan vatandaşların kredi alabilmeleri için başvurularını gerçekleştirmek için Son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması ve banka kredi puanı 1200 ve üzerinde olması isteniyor.

Vakıfbank kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar nakit kredi ödemelerinden faydalanabilmeleri için şubelere gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilecekler ve diledikleri zaman bu kredilerden faydalanarak ihtiyaç kredisi hesabına yatırabileceklerdir.

Vakıfbank şubelerine gitmeden başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşların Kredi ödemeleri uygun faizlerle şubeler haricinde bankanın resmi internet sitesi üzerinden de gerçekleştirilmektedir. Vakıfbank üzerinden düşük faiz oranları ile birlikte kullanabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyalarından faydalanacak olan tüm vatandaşların banka müşterisi olması durumunda Kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilmektedir.