Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Son bir saattir açılan sandık sayısı yüzde kaç oldu sorusu gündemde yer alıyor ve pek çok kişi konu hakkında araştırmalar yapıyor. Sorgulanan konular arasında açılan sandık sayısının yüzdesi yer alırken oy kullanmaya giden vatandaşlar da son dakika haberlerini takip ediyor. Hız kesmeden Türkiye genelinde Cumhurbaşkanlığı Seçimi için açılan sandık sayısı sorgulamaları devam etmekte. Sizler için haberimizin devamında açılan sandık sayısının yüzdesini, illere göre canlı güncel verileri ve Türkiye geneli açılan sandık sayısının ne kadar olduğunu yazdık. Araştırılan konular arasında açılan sandık sayısının yüzdesi ve Türkiye geneli açılan sandık sayısı yer alırken seçmenler de son dakika verilerini takip ediyor. Oy verme saatleri YSK tarafından seçimler için belirlenmiş ve daha sonra açılan sandık sayısı da sosyal medyada ve televizyon ekranlarında yayınlanmıştı.

Sandıklarda sayım işlemleri Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sona erdikten sonra devam ediyor ve ilk sonuçlar ekranlarda yayınlanıyor. Ülkenin en yoğun nüfusa sahip olan ili olan İstanbul'da 3 bölgede seçim sonuçları açıklanıyor ve detaylar araştırılıyor. Yurt genelinde merak içerisinde beklenen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçları açıklanırken İstanbul'da da sonuçlar ortaya çıktı. Saat 19.24 itibarıyla İstanbul ile sonuçları açıklanırken il genelinde %20.22 oranında sandıkların açıldığı öğrenildi. Recep Tayyip Erdoğan %48,46 oranında oy alırken Kemal Kılıçdaroğlu ise %46,6 oranında oya sahip oldu. Sinan Oğan İstanbul ile sonuçlarına göre %4,56 oy alırken Muharrem İnce ise yüzde 0,39 oranında seyretti.

Türkiye geneline bakıldığı zaman ise açılan sandık oranı %30,15 olarak açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan %53,62 oranında seyretti. 2. sırada Türkiye geneline bakıldığı zaman Kemal Kılıçdaroğlu ise %40,42 oranında oy aldı. Sinan Oğan da 3. sırada %5.40 oranında 3 sırada adından söz edildi.

Editör: Ecehan Acar