Terazi burcu ve yükselen teraziler 8 Mayıs 2023 tarihinde çeşitli sağlık problemleri ile gündemde isimlerinden söz ettirebilir. Bir şekilde fiziksel bir sorun ile karşı karşıya gelecek olan burç sahipleri bu sebeple yoğun bir üzüntü yaşayacaktır. Var olan problemi çözmek için bir araştırma arayışına yönelecek olan teraziler ve yükselen teraziler akla yatkın olan ilk çözüme tutunmayı tercih edebilir. Fakat gökyüzü onlara bu sağlık probleminin üstesinden gelmek için beklentilerini gerçekçi tutmalarını tavsiye etmektedir. Onların buldukları ilk çözüm umdukları şey olmayabilir ve durum daha da kötüleşebilir. Onlar var olan sorunları gün içerisinde kesin olarak çözemezse bile insan vücuduna ilişkin anlayışlarını arttırmaları da muhtemel bir olaydır. Terazi burçları ve yükselen teraziler en yararlı bilgiye kendi bedenlerini daha dikkatli bir şekilde dinleyerek ulaşacaktır. Belki de burç sahipleri hissettikleri şeylerin bir kağıda notlar olabilir ve bu sayede daha sonra geriye dönüp bir bakış atabilir. Akşam saatlerine doğru onlar için tavsiye edilen durum yalnız kalarak dünyadan uzaklaşmaları ve kendilerini daha iyi hisselerine kadar sessizlikte kalmaları olacaktır.

Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor

Akrep burcu ve yükselen akrepler 8 Mayıs 2023 tarihinde gizemli olma arzusu duyacak ve kendileri ile ilgili bazı şeyleri saklayacaktır. Yeni gün onları yakın bir sırdaşa açılmanın ne kadar iyi hissettirdiği ile sınayabilir ve onlar ikilem arasında kalabilir. Yeni günde burç sahipleri güvenlik ve samimiyet arasında denge kurmakta zorluk yaşayacaktır. Onlar her ne kadar bazı sırlarını paylaşmak istese de her şey bir çırpıda anlatmak zorunda olmadıklarını hatırlamalıdır. Yine de yakın arkadaşları ile bazı şeyleri paylaşmaları mümkün olan burç sahipleri eğer birkaçını saklamak istiyorsa bu durum da kabul edilirdir. Diğer taraftan kendi isteklerine de odaklanacak olan akrep burçları eğer bir fırsatla karşılaşırsa bu fırsatı değerlendirmelidir.

Editör: Ecehan Acar