Terazi burcu ve yükselen teraziler 6 Mayıs 2023 tarihinde ortak işler yaptıkları insanlar ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirebilir. Güncel olarak burç sahiplerinin diğer insanlar ile ortaklaşa yürüttükleri işler gündemde yer alacaktır. Teraziler ve iş ortakları bu işlerin tekrardan gözden geçirilmesi gerektiği konusunda hemfikir olacaktır. Fakat bazı tartışmalar da yaşanabilir ve bu durum terazi burçlarının canını sıkabilir. Gerçekleşen tartışmalar sonrasında kırgın hissedebilecek olan burç sahipleri koşulların değiştiğinin farkına varmalıdır. Belki de yalnızca eski düzenleme artık işe yaramamaktadır ve yeni bir sisteme geçilmesi gereklidir. Onlar için yardım alacakları insanlar da hazır bir şekilde burç sahiplerini beklemektedir. Diğer insanlar terazi burçları için konuşmaya istekli davranacak ve neyi farklı yapmalarını istedikleri ile ilgili net bir fikir duymak isteyecektir. Burç sahiplerinin ağır bir sorumluluk altına girmesi de onları bazı anlarda strese sokabilir. Fakat herkes burç sahiplerine güvenmekte ve onların işlerini başaracaklarından eminlik duymaktadır.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Akrep burcu ve yükselen akrepler 6 Mayıs 2023 tarihinde yakın bir ilişkilerini düşünebilir ve problemin ne olduğunu anlamaya çalışabilir. Bu dönem ilişki açısından burç sahipleri adına yorucu geçecektir. Burç sahipleri partnerleri ile her şeyini paylaşma noktasında tam olarak hazır hissetmemektedir. Fakat burç sahiplerinin partnerleri onları bazı alanlarda zorlamaktadır. Bu sebeple akrep burçları ve yükselen akrepler bu kişi ile ilgili kafalarında soru işareti olduğunu hissedecektir. Akrep burçları tam olarak hazır hissetmedikleri hiçbir şey yapmamalıdır ve diğer insanların manipülasyonlarına boyun eğmemelidir. Özgürlüklerini yeniden ele almak zorunda olan burç sahipleri düşüncelerini yakın dostları ile paylaşıp onlardan da yardım alabilir. Kendilerini toparlamak için dinlenmeye ihtiyaç duyan akrepler ve yükselen akrepler kaygılı hissetmek zorunda olmadıklarını hatırlamalıdır. Kendilerini güvende hissetmek için neye ihtiyaç duyduklarını arkadaşlarına soracak olan burç sahipleri onların da desteğini alarak yeni bir döneme giriş yapabilir.

Editör: Ecehan Acar