Terazi ve yükselen akrepler 21 Mayıs 2023 tarihinde sorumlulukların ötesine geçmek isteyebilir. Hayatlarına var olan bir durumdan sıkılmış olabilecek olan burç sahipleri sınır ötesine geçerek kendilerine özgür hissedeceklerini düşünecektir. Bu durum onlara fayda sağlayabilir ve hayata karşı daha geniş bir şekilde bakmalarını sağlayabilir. Burç sahipleri her ne kadar öngörülebilir bir sona sahip olmayan bir düzenlemeye hapsolmak istemese de bu durumun bir geçiş olduğu hatırlanmalıdır. Özellikle burç sahiplerinin iş hayatında yetkili bir kişi terazilerin çabalarını başarılı bulabilir ve burç sahipleri bu kişinin dikkatini çekebilir. Onlar kalplerini mütevazi tutmalı fakat kazandıkları ödüllerinde tadını çıkarmaya ihmal etmemelidir. Onlara yakın olan biri bir ebeveyn ya da partnerleri burç sahiplerini belirle bir davranışa ikna etmeye çalışacaktır. Onlar ise durumu kontrol etmek adına ellerinden geleni yapmalıdır.

Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

Akrep burcu ve yükselen akrepler 21 Mayıs 2023 tarihinde şu anda neyi hayatlarını çekmek istediklerine dair karar vermekte zorluk yaşayabilir. Onlar farklı bir insanın kontrolü ele almasına izin verme noktasında kendilerine iyi ve rahat hissedecektir. Bazı açılardan burç sahiplerinin hayat arkadaşları muhtemelen onlardan daha çekingen davranmaktadır ve bu durumda onlara gizliden gizliye arzuladıkları heyecanı vermektedir. Bunun haricinde akrepler ve yükselen akrepler için atmosfer biraz bunaltıcı bir hal alabilir. Onlar geçtiğimiz günlerin getirdiği zorlukları gördükten sonra artık sükunet ve huzur istemektedir. Başına geçmeleri gereken eşlere sahip olan akrep burçları her şeyi unutup kaçmak istese de iş hayatına geri dönmelidir. Bir süre daha sabredip içleri rahat olacak bir şekilde hareket etmek yapılacak olan en mantıklı şeydir. Belki de bir tatil planı sonrasında kariyerlerine daha sıkı asılabilecek olan burç sahipleri daha sonra yoğun bir temponun içine girebilecektir. Onlar iyi oldukları alanları ve işleri ortaya çıkararak mutlu olacak olan insanlardır.

Editör: Ecehan Acar