İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Ekim 2023 kampanyasıyla 70 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunmaya hazırlanıyor. Özellikle banka müşterilerine yönelik bu fırsat, mobil uygulama CEPTETEB üzerinden yapılan başvurularla daha erişilebilir hale geliyor. Acil nakit ihtiyaçları için hızlı bir çözüm sunan TEB, bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerden 1100 ve üzeri bir kredi notuna sahip olmalarını bekliyor.

TEB Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

TEB Bankası, bu kampanya kapsamında kendi mobil uygulaması CEPTETEB ile müşterilerine destek sunuyor. Nakit kredi talepleri için başvuruda bulunanlar, başvurularının sonucunu sadece 5 dakika içinde alabiliyorlar. TEB Bankası, cazip faiz oranlarıyla bu kampanyayı sunarken, başvuruların nasıl yapılabileceği konusunda da bilgilendiriyor. Başvuru, CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden yapılıyor ve bu başvurular hızlı bir değerlendirmeye tabi tutuluyor. Ardından banka, başvuran müşterileriyle iletişime geçerek kredi işlemlerini tamamlıyor. TEB Bankası, ihtiyaç kredisi talebinde bulunan müşterilere 70 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor ve geri ödeme süreleri 24 aya kadar uzatılabiliyor.

SMS İle Başvuru Yapma İmkanı

Hızlı sonuç almak isteyenler için TEB Bankası, SMS ile kredi başvurularını da kabul ediyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, 4466 numarasına 11 haneli TC kimlik numaralarını içeren bir mesaj göndererek hızlıca başvurularını tamamlayabilirler. Banka, SMS ile başvuruları hızlı bir şekilde değerlendiriyor ve sonuca göre kredi işlemlerini mobil uygulama üzerinden sürdürüyor. Ayrıca, TEB Bankası şubeleri ve teb.com.tr adresi üzerinden de kredi başvurusu yapmak mümkün.

TEB Bankası, Ekim 2023 kampanyasıyla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Mobil uygulama ve SMS ile başvuru imkanları, müşterilere kolaylık ve erişilebilirlik sağlarken, düşük faiz oranlarıyla sunulan bu kredi fırsatı, acil nakit ihtiyaçlarına çözüm olabilir.