Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için özel bankaların başlattığı son kampanyada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız yeterli! Nakit ihtiyacınız olması durumunda 45.000 TL acil ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilecek ve 36 ay vadeye kadar geri ödeme yapabileceksiniz. Kampanyayı başlatan bankalar arasında Denizbank ve Yapı Kredi Bankası yer alıyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, başvurularını SMS veya internet üzerinden yapabilirler. Başvuru yaptıktan sonra banka, kimlik numaranızı kullanarak kredi onayı hakkında bilgileri mesajla gönderecektir. Başvurularını bankalar aracılığıyla yapmak isteyen vatandaşlar, kendi tercih ettikleri bankanın SMS kredi servisini kullanabilirler.

Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler

Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler, cep telefonlarındaki mesaj kısmına 3280 numarasına "Kredim" yazıp, boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını yazarak göndermeleri yeterli olacaktır. 3280 numarasına gönderilen mesaj sonrasında banka, 5 dakika içerisinde kredi sonucunu iletecektir. Kredi onayı alan vatandaşlar, en yakın banka şubesine kimlikleriyle birlikte giderek 45.000 TL kredi ödemesini hesaplarına yatırabilirler. Banka üzerinden başvuru yapmak isteyenler ise en yakın Denizbank şubesine giderek ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Yapı Kredi Bankası da bu kampanyada SMS ile ihtiyaç kredisi imkanından faydalandırmaktadır. SMS ile Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, cep telefonlarından "Bireysel" yazarak, boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını ve aylık gelirlerini yazarak 4411 numarasına göndermelidirler. Kredi onayı alındıktan sonra, en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek kredi kullanabilir ve hesaplarına yatırabilirler. Bankalar, düşük faiz oranları ile 45.000 TL ödeme vermektedir ve geri ödeme tablosu oluşturularak, 36 ay vadeye kadar işlem yapmaktadır.

Bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için oldukça faydalı bir imkan sunmaktadır. T.C. vatandaşı olan herkes, bu kampanyadan yararlanabilir ve ihtiyacı olan nakit desteğini alabilir. 

Editör: Vural Pars