15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

T.c kimlik numarası üzerinden verilecek olan 20.000 TL ödemeyi yapacak olan bankalar açıklandı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda sizler de t.c kimlik numaranızı üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek kredi kullanabilecek ve acil ihtiyaçlarınız için hızlı bir şekilde başvurunuzu yaparak aynı gün içinde hesabınıza para ödemesi alabileceksiniz. Kamu bankaları ile birlikte özel bankaların başlatmış olduğu bu kampanyaya katılmak oldukça basit. 

Kampanya başlatan özel bankalar tarafından sizler de hızlı bir şekilde sonuç almak istiyorsanız Denizbank Akbank ve Yapı Kredi bankası'nın başlatmış olduğu bu Kredi kampanyasına katılarak işlemlerinizi gerçekleştirebilir Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Denizbank Akbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere kredi puanına göre işlem yapılarak faiz oranlarından yararlandırılmaktadır. Banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olan vatandaşların başvurularını gerçekleştirerek bu bankalar üzerinden kredi kullanabiliyorlar.

Denizbank üzerinden t.c kimlik numarasına göre 20.000 TL ödeme başvurusu nasıl yapılır? 

Denizbank özel bankaların başında gelmektedir. Denizbank yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte adından söz ettirmeye devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Denizbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek 20.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli Kredi kullanabiliyor. 

Cep telefonunuzun üzerinden mesaj ile kredi başvurusunda bulunacaksınız kredim yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndermeniz yeterlidir. Cep telefonunu haricinde banka kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar mobil uygulama ve internet bankacılığını kullanarak da işlem yapabilir ve bu bankalardan kredi başvurusunda bulunabilir.  

Kredi başvurusunda onay alan vatandaşlar banka şubelerine giderek işlemlerini kolay bir şekilde yapabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda size en yakın DenizBank şubesine giderek onaylanan tutarı kimlikle kullanabilir ve uzun vadelerde Kredi alabilirsiniz. 

Akbank üzerinden t.c kimlik numarasına göre 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa banka SMS sistemini kullanabilir veya bu bankada hesabı varsa Akbank direkt uygulamasını kullanabilir.

Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere hızlı bir şekilde sonuç verecek olan bu banka sms ile başvuru yapan kişilerin banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olması durumunda işlem yapacak.

SMS ile kredi başvurusunda bulunmanız durumunda sizleri hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacak olan Akbank cep telefonunuzu Mesaj kısmına girerek 44 25 numarasına Kredi yazıp boşluk bırakıp kendi kimlik numaranızı yazmanız durumunda hizmet verecektir.

Yapı Kredi Bankası üzerinden sms ile 20.000 TL'ye kadar ödeme nasıl alınır?

Özel bankalar arasında gösterilen Yapı Kredi Bankası üzerinden de başvurularını gerçekleştirecek olan kişiler hızlı bir şekilde kredi onayı alabiliyor. Yapı Kredi Bankası üzerinden SMS ile kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar işlemlerini gerçekleştirmek istiyorsa banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir.

kredi-notu-20

Düzenli olarak bir geliriniz varsa ve bu gelir üzerinden kredi imkânından faydalanmak istiyorsanız sizler de Yapı Kredi bankası'nın yapmış olduğu bu kampanyaya katılarak hemen Cep telefonunuz üzerinden ücretli bir mesaj atabilir ve SMS kredi onayı alıp almadığınızı görebilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası üzerinden SMS ile kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar bireysel yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp aylık gelirini yazarak bu krediyi hızlı bir şekilde 44 11 numarasına mesaj atması durumunda öğrenebilir. Yapı Kredi Bankası üzerinde hesabı olan veya bu bankadan kredi kartı kullanan vatandaşlar ise mobil uygulamaya giriş yaparak 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisini hemen kullanabiliyor.