Kimlik numarası üzerinden nakit ihtiyacı olan kişiler bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsa, son yapılan kampanyada 80000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ödeme alabilecek. Ekonomik sıkıntı yaşayan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda 80000 TL'ye kadar alacağınız tüm kredilerde uygun faiz oranları ile birlikte sizlere hızlı bir şekilde işlem yapılacak ve onaylanan kredi tutarı hesabınıza yatırılarak kullandırılacaktır. Ekonomik sıkıntı yaşayan tüm vatandaşlar, 80000 TL'ye kadar kredi almak istiyorlarsa, başvuru şartlarına uygun olarak işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler ve kredi ödemelerini hesaplara yatırarak kullanabilirler. 

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan bu kampanyaya katılacak olan vatandaşların banka kredi notu uygun olmaları durumunda işlemleri gerçekleştirilir. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara 5 dakikada sonuç verilir. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, kendi resmi internet sitesi üzerinden de yaptıkları duyurularda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin kredi notuna bağlı olarak hızlı bir şekilde kredi ödemeleri hesaplarına yatırılacağı açıklandı. 

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, İhtiyaç Kredisi Başvurusu...

kimlilk5-4

2 banka üzerinden de kredi almak istiyorsunuz, banka müşterisi olmanız durumunda bankaların mobil uygulamalarını kullanabilir ve bu şekilde ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası yapmış oldukları, kampanyalarda ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemelerini hemen aynı gün içinde vermektedir. Kredi işlemlerinizi yapmak istiyorsanız, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden gerçekleştirilecek olan bu kampanyalara sizlerde hızlı bir şekilde katılabilir ve dilediğiniz zaman başvurunuzu yapabilirsiniz. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız, kredi ödemelerini hızlı bir şekilde hesabınıza yatırabilirsiniz. 

kamu-bankalari-hbr24-4

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden aynı zamanda SMS ile internet siteleri üzerinden internet bankacılığı üzerinden ve bankaların kendi müşteri hizmetleri numaraları üzerinden de başvuru yapma olanağı bulunmaktadır. En düşük faiz oranlarından kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, 80000 tl onay almaları durumunda 24 ay vadeli kredi ödemelerini hızlı bir şekilde hesaplarına yatırabilir. 50000 TL'ye kadar kullanacağınız kredilerde en fazla 36 ay vadeli 50000 TL üzerinde ise yirmidört ay vade kredi ödeme tablosu oluşturuluyor.