QNB Finansbank tarafından yapılan duyuruya göre, TC kimlik numarasının son rakamı 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olan vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanabilecekleri kampanyalara katılma fırsatı yakaladı. Banka, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunarak ekonomik sıkıntılarınızı hafifletmenizi sağlayacak.

QNB Finansbank, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurularla ihtiyaç kredisi ödemelerini gerçekleştirmeniz halinde 36 ay vadeli kredi imkanı sunacağını duyurdu. Acil nakit ihtiyacınız olduğunda başvurunuzu yapabilir ve QNB Finansbank'ın İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla hızlı bir şekilde işlemlerinizi tamamlayarak kredi kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

TC kimlik numaranız üzerinden yapılacak sorgulama sonucunda kredi puanınız önem taşımaktadır. 1500 ve üzerinde kredi notuna sahip olan herkes QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılabilir. Yüksek kredi puanı için önceden kredi ve kredi kartı ödemelerinizin düzenli olarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.

Emekli olan bireyler de bu kampanyadan faydalanmak istiyorlarsa, emekli maaşlarını QNB Finansbank'a taşıyarak daha yüksek kredi limitlerinden yararlanabilirler.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank üzerinden 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için yapılan kredi kampanyasında, TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndererek hızlı bir şekilde tüketici kredisi alabilirsiniz.

QNB Finansbank'ın resmi internet sitesinde yapılan duyuru sonrasında başvurularınızı gerçekleştirerek acil kredi hizmetinden faydalanacak olan vatandaşlar, kimlik numaraları üzerinden yapılacak ödemelerde 50 30 numarasına mesaj atarak mobil uygulama aracılığıyla krediyi kullanabilirler, ayrıca banka hesabı olanlar da bu seçeneği tercih edebilirler.