Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan yeni kampanyada 8.000 TL'ye kadar yeni 36 ay vadeli bireysel kredi kullandırılacağı açıklandı. 30 Nisan tarihine kadar ve özellikle de Ramazan Bayramı için nakit ihtiyacı olan kişilere verilecek olan bu Kredi kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşlara Yapı Kredi Bankası hemen aynı gün içinde ödemeleri gerçekleştirerek uygun faizlerle kredi işlemlerini yapmaktadır. Yapı Kredi Bankası üzerinden bireysel kredi almak istiyorsanız ve başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız banka müşterisi olan herkes başvuru şartlarına uygun olarak istedikleri zaman bu Kredi ödemelerini yapabilmektedir ve ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Yapı Kredi Bankası müşterisi olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa 8000 TL kredi başvurusunu Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde yapabiliyor. Yapı Kredi Bankası 8000 TL'ye kadar vermiş olduğu kredilerde nakit ihtiyacı olan kişilere ilk taksit ödemesinde ve 90 gün erteleme yaparak işlem yapıyor ve bireysel kredi kullanmalarına da olanak sağlıyor. Yapı Kredi Bankası ₺8.000 ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler için yapmış olduğu bu kampanyalarda nakit kredi ödemelerinden faydalanarak bireysel kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme verilecektir.

Yapı Kredi Bankası hesabınızın olmaması durumunda da Cep telefonunuz üzerinden sms ile başvuru yapabilir veya Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerindeki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazarak 44 11 numarasına mesaj gönderebilirsiniz.