Vatandaşların ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı dönemlerde bankalar, güncel kampanyalar düzenleyerek acil ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu kampanyalar sayesinde banka şubelerine gitmeden mobil bankacılık üzerinden kolayca para aktarımı yapmak mümkün hale geliyor. İşte bu kampanyalardan nasıl yararlanabileceğinize dair tüm detaylar ve koşullar...

Bazı bankalar, T.C. Kimlik numaranızla başvuruda bulunarak 5.000 TL'ye kadar hızlı ödeme alma imkanı sunmaktadır. Bu kampanyalar dahilinde size verilen 5.000 TL ödeme, ihtiyaç kredisi olarak sunulacak ve ilk taksitte 3 ay erteleme imkanıyla toplamda 36 ay vadeye kadar geri ödeme yapabileceksiniz. Başvuruda bulunacak vatandaşlar için belirli koşullar belirlenmiştir.

QNB Finansbank İhtiyaç Sahiplerine Özel Kampanya!

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

QNB Finansbank tarafından düzenlenen kampanyada ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, T.C. Kimlik numaralarını 5030'a ileterek hızlı bir şekilde başvurularını tamamlayabilirler. Bankada hesabı olanlar ise T.C. Kimlik numarasını ilettikten sonra onay alırlarsa banka şubesine gitmeden mobil uygulama üzerinden hesaplarına para aktarabilirler. QNB Finansbank, düşük faiz oranlarıyla işlem yapabilme imkanı sunarken, 36 aya kadar vade seçeneği sunmaktadır.

Yapı Kredi Kampanya Detayları

kimlik-numarasina-7500-tl-odeme-yapiliyor-ay-sonuna-kadar-odenecek1-112

Yapı Kredi aracılığıyla 5.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankada hesabı olan müşteriler, Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını kullanarak 5.000 TL'lik 36 ay vadeli kredi için şubelere gitmelerine gerek kalmadan işlem yapabilirler. Yapı Kredi Bankası, 5.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla anında kredi fırsatı sunmaktadır. Bu İki banka üzerinden de işlem yapacak kişiler, önce internet sitelerine girerek güncel kredi faiz oranlarını öğrenip bu şekilde kredi başvurusu yapması gerekmektedir. SMS ile kredi almak isteyenlere banka hemen sonuç vermektedir. SMS ile kredi başvurusu için Bireysel TC KİMLİK aylık gelir yazarak bu mesajı 4411 numarasına gönderebilirsiniz. 5000 TL ve üzerinde kredi notu uygun olan herkes başvuru yaparak bu bankalardan ödeme alabileceklerdir.

Editör: Vural Pars