Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

TC Kimlik Numarasına 3000 TL Ödemeler Yatıyor! TC Kimlik numarasına özel olarak verilecek bu destek kampanyasında 36 ay vadeye kadar hemen ödeme imkanı sunulacaktır. İhtiyaç kredisi alacak olan kişilere 3 ay ertelemeli nakit kredi 3000 TL'ye kadar hemen hesaplara yatıyor. Özel bankalar ve kamu bankaları tarafından verilecek bu kredilerde şartlara uygun olan kişiler onay vereceklerdir. İşlem yapacak olan kişilerin banka kredi şartlarına uygun olmaları durumunda 3000 TL değil daha yüksek limitlerde de kredi onayı alacağını söyleyebiliriz. 

TC kimlik numarasına 3000 TL ödeme almak isteyenlerin başvuruları hemen hesaba yatacak. Bunun için SMS ile veya internet üzerinden başvuru yapabileceksiniz. 36 ay vadeye kadar verilecek bu kredileri kullanmak isteyenler ve bankaya gitmek istemeyenler internet bankacılığını kullanabilirler.

ING Bank 3000 TL Ödeme Haberi Geldi!

ING Bank üzerinden 3000 TL ödeme almak için banka internet bankacılığı en kolay başvuru yöntemlerinden birisi olacak. 3000 TL'ye kadar ödeme alacak kişiler ayrıca banka resmi internet sitesi üzerinden de başvuru yapacaklardır. 3000 TL'ye kadar işlem yapacak olan kişiler banka kredi şartlarına uygun olmaları durumunda ve banka kredi notu yüksek olması durumunda düşük faizli kredi alabileceklerdir. Size en yakın ING Bank şubesine giderek de bu bankadan kredi başvurusu yapabileceksiniz. ING Bank yaptığı açıklamada kredi notu 1700 ve üzerinde olan kişilerin bankanın özel kredi faizlerinden yararlanacağını açıkladı. 

12-24-36-ay-vade-secenekleri-ile-acil-durum-nakit-firsati-basladi-tc-kimlik-numaraniza-gore-veri

Denizbank 3000 TL SMS Kredi 

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız 3000 TL ve üzerinde işlem yapacak olan kişilere SMS ile kredi imkanı tanıyor. SMS ile Denizbank kredisine başvuru için KREDİM TC KİMLİK yazarak 3280 numarasına mesaj atmanız yeterli olacaktır. Kredi sonucunuza göre krediler hemen hesaba yatar ve bu kredilerde hemen işlem yapılır. İşlem yapacak olan kişiler 3000 TL SMS ile kredi başvurusu yaptığınızda onay alırsa en yakın Denizbank şubesine gidilerek kredi kullanımı gerçekleşecektir.