Tc kimlik numarası üzerinden başvuru yaparak nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 80000 TL'ye kadar ödeme pazartesi gününden itibaren başlayacak.  80000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan tüm vatandaşların, Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kredi ödemeleri verilecek. Akbank, başlatmış olduğu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasını kendi resmi internet sitesi üzerinden duyurduktan sonra vatandaşları kredi ödemelerini vereceğini, hızlı bir şekilde ihtiyaç kredi yapacağını açıkladı.

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU

Akbank üzerinden başvuru yapmak için oldukça bir kaç basit yöntem bulunuyor. Nakit kredi imkanından faydalanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi imkanı sağlıyor. Acil ihtiyacınızın olması ve acil kredi almanız durumunda sizlere verilecek olan bu ihtiyaç kredisi ile birlikte SMS ile hemen sonuç alabileceksiniz. SMS ile kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabilmektedirler. Kredi notunuz 1200 ve üzerinde ise KREDİ TC KİMLİK yazarak 4425 numarasına mesaj atarak bu kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz. 

TC Kimlik Numarası Son Rakamlarına Göre 80000 TL Ödeme Olacak! Pazartesi Günü Başlıyor: 7 Gün 24 Saat Başvuru Yapın! kampanyasına katılmak isteyenler 80 bin TL ödeme almak için ayrıca AKBANK DİREKT uygulamasını da kullanabilmektedirler. Bu şekilde Akbank sizlere internet üzerinden başvuru yapacak ve bu başvuru sonrasında krediniz hesaplarda olacaktır. Kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanından faydalanmanız halinde işlemler hemen yapılmaktadır. 

Editör: Vural Pars