Garanti Bankası, internet üzerinden oldukça ilgi görmesi beklenen "Yakınını Davet Et" kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterileri, herhangi bir yakınını bankaya müşteri olmaya davet ettiklerinde 1000 TL hediye kazanacaklar. Kampanyanın detayları ve koşulları haberimizde yer alıyor. İşte kampanyaya ilişkin detaylar!

Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler

Garanti Bankası, 1 Mart tarihinde başlayan ve 14 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyasıyla ilgi çekiyor. Kampanyanın duyurusuyla birlikte henüz haberi olmayanlar için son hatırlatmalar da yapılmaya başlandı. Sizler de Garanti Bankası'nın sunmuş olduğu bu avantajlı kampanyadan faydalanmak isterseniz, haberimizin devamında kampanyaya ilişkin detayları bulabilirsiniz.

Garanti Bankası, müşterilerine 1000 TL'lik kampanya fırsatı sunuyor. Banka, "Garanti Bankası Mobil" uygulaması üzerinden yakınlarını davet eden müşterilere 1000 TL'ye varan bonus kazanma imkanı tanıyor. Kampanyadan faydalanmak için "Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et" adımlarını izleyerek en yakınlarınızı müşteri olmaya davet edebilir ve 1000 TL'ye varan bonustan yararlanabilirsiniz. Garanti Bankası'nın internet üzerinden yaptığı kampanya duyurusunda şu detaylar yer alıyor:

  • Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin Bonus Kredi Kartı ya da Paracard sahibi olmaması durumunda, kampanya süreci içinde bu kartlara başvuru yaparak onay alması gerekmektedir.
  • Davet eden müşterilerin yakın sayısı sınırsızdır.
  • Davet eden müşterinin kazanacağı ödül miktarı 1000 TL'dir.
  • Garanti BBVA ve paydaşları kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya diğer promosyon kodlarıyla birleştirilemez.
  • İşlemler mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilmelidir. Banka şubesi üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmez.
  • Davet kodunu paylaşan müşterilerin, 1 Mart-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasından müşteri olma sürecini başlatarak 14 Mayıs tarihinden sonra kurye süreciyle müşteri olma işlemini gerçekleştiren yakınlarının bonuslarını kazandırmaları durumunda, hak kazanan müşterilerin kartlarına bonuslar 31 Mayıs'a kadar tanımlanır.

Editör: Vural Pars