T.c kimlik kartı üzerinden başvurularını gerçekleştirmeniz halinde nakit ihtiyacınızın olması ile birlikte sizleri verilecek olan masrafsız gelir belgesiz kredi kampanyası mart ayı sonuna kadar uzatıldı. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyada bireysel kredi kullanacak olan kişilerin acil nakit kredi ihtiyacı olması durumunda banka şubelerine gitmeden işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek ve internet üzerinden özellikle de Yapı Kredi Bankası aracılığı ile birlikte verilecek bu krediyi hemen hesaplara yatırabileceklerdir.

Yapı Kredi Bankası üzerinden başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 50.000 TL kredi ödemesi banka kredi şartlarına uygun olması durumunda onay verilerek banka hesaplarını yatırılmaktadır. 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilir veya daha düşük limitlerde de vade sayınızı ayarlayarak ihtiyaç kredinizi kendi hesabınıza yatırabilirsiniz.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşları 50.000 TL kredi ödemesi verecek olan bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin öncelikli olarak banka şubelerine giderek de kimlikle birlikte başvurularını bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapabileceğini söyleyebiliriz. Kredi başvurusu yapacak olan tüm vatandaşların kredi puanı 1400 ve üzerinde olması durumunda banka şartlarına uygun olması ile birlikte gelir belgesiz 50.000 TL kredi ödemesi alabileceğini söyleyebiliriz. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız cep telefonunuzun Mesaj kısmına girdikten sonra bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak bu mesajı 44 11 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.