Emekli maaş alan vatandaşlar için kamu bankaları haricinde özel bankalarında yeni kampanyaları duyuruları paylaşıldı. Daha önceki aylarda bilindiği gibi emekli maaşı promosyonlarıyla birlikte gündeme gelen özel bankalar şimdilerde ise ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisiyle birlikte gündeme gelmeye devam ediyor.

Emekli maaşınızı almış olduğunuz, bankalar üzerinden veya emekli maaşınızı taşımak istediğiniz banka şubesi üzerinden kullanacağınız tüm kredilerde sizlere gelir belgesiz olarak düşük faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.

Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte başvurularınızı gerçekleştirerek nakit onay alabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara istedikleri zaman kredi ödemeleri gerçekleştirilerek, 36 ay vadeli 50000 TL kredi ödemesi verilmektedir. 

Denizbank, Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Denizbank üzerinden Emekli Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, uygun faiz oranlarıyla birlikte banka şubeleri üzerinden emekli maaşına taşımaları durumunda bu bankadan kredi alabilmektedir. Denizbank hesabınızın olması durumunda da internet şubesini kullanarak kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Emekli maaşını DenizBank şubelerine taşımak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan bu işlemlerde nakit kredi kullanacak olan kişilere belirtilen politikalar dahilinde hızlı bir şekilde kredi ödemeleri verilmektedir. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız hemen aynı gün içinde kredi işlemlerini yapabilirsiniz. 

Akbank, Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli maaşınızı, Akbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden, Akbank Direkt uygulamasını kullanarak da Emekli Kredisi kullanabilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması üzerinden 36 ay vadeli 50000 TL'ye kadar kredi ödemeleri, sizlere, hafta sonu olsa bile hesabınıza yatırılarak kullandırılmaktadır. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte almış olduğunuz emekli promosyonu da istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Akbank şubelerine giderek başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için yapılan işlemlerde ise banka şubelerine gidecek olan vatandaşların belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaplarına, gişe personeli yardımıyla yapılmaktadır. Akbank, emekli olan vatandaşlara ayrıca emekli maaş hesapları üzerinden ihtiyaç kredisi verdiği gibi borç kapatma kredisi imkanı sağlamaktadır. Akbank, resmi internet sitesine girerek buradan kredi detayları hakkında bilgi alabilirsiniz.