Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz yüksek limitli ihtiyaç kredileri Ziraat Bankası tarafından ödenmeye devam ediyor. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda uygun faizlerle kredi ödemeleri yapacak olan tüm vatandaşları, Ziraat Bankası, hemen aynı gün içinde ödeme vermektedir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirmek için şubelere gitmeden hızlı bir şekilde başvuru yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda 100000 TL'ye kadar ödeme alacak olan emeklilerin maaş müşterinden olmaları durumunda kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. Emekli olup, kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara belirtilen politikalar dahilinde, ödemeler verecek olan bu bankalar üzerinden sizlerde dilediğiniz zaman kredi ödemesi alabilirsiniz. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, emekli kredisi alabilirsiniz.

100 bin TL'ye kadar ödenecek olan emekli kredilerinde, maaş müşterisi olan vatandaşlar şubelere giderek, sadece kimlikleriyle birlikte kendi maaşlarına göre onaylanan emekli, kredisini kullanabilir.

Yüksek limitli, emekli kredisi, kullanmanız durumunda diğer bankalardaki olan kredi kartı ve kredi borçlarınızı kapatmanız için bankalar tarafından sizlere ödeme verilmektedir. 20000 TL ve üzerindeki kredilerde, Bankalarda emekli olan vatandaşlara düşük faiz oranları ile birlikte işlem yaparken, 100000 TL kredi ödemesi almanız durumunda en fazla 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak kredi alabilirsiniz.