Vakıfbank, ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi olarak verilecek yeni ikili kredi kampanyasını başlattı. Bu kampanya kapsamında, bireysel müşteriler Vakıfbank'tan 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler ve ödemelerini 12, 24 veya 36 ay vadeyle yapabileceklerdir. Ayrıca, müşteriler ilk taksitlerini de 90 gün erteleyebileceklerdir. Vakıfbank, müşterilerine cazip faiz oranları sunmaktadır.

İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, internet bankacılığı aracılığıyla veya Vakıfbank'ın resmi web sitesi üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Borç kapatma kredisi almak isteyen müşteriler ise en yakın Vakıfbank şubesine giderek kimliklerini yanlarında bulundurarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Vakıfbank, emekli müşterilerine de kredi imkanı sunmaktadır. Emekli maaş hesapları üzerinden kredi başvurusu yapılabilmektedir. Bu sayede, emekliler istedikleri zaman nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler.

Vakıfbank'ın yeni ikili kredi kampanyası, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenek sunmaktadır. Aynı zamanda, ödeme koşullarındaki esneklik müşterilere finansal yüklerini hafifletme fırsatı vermektedir. Vakıfbank'ın müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve uygun faiz oranları, kredi piyasasında tercih edilmesini sağlamaktadır.

Vakıfbank ikili kredi kampanyasıyla bireysel müşterilere yüksek limitlerde ve esnek ödeme koşullarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor. Kredi başvuruları internet bankacılığı ve bankanın resmi web sitesi üzerinden kolayca gerçekleştirilebilir. Ayrıca, emekli müşteriler de Vakıfbank'ın sunduğu olanaklarla ihtiyaçlarına çözüm bulabilirler.

Editör: Vural Pars