Seçim vaatleri arasında yer alan emekli maaşları için yeni bir dönem başlıyor. En düşük emekli maaşının 7.500 lira olduğu belirtilirken, bu maaş için yapılacak zam miktarı netleşti. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan müjdeli haber geldi.

Emekli Maaşına Seçim Piyangosu Vurdu! Böyle Zam Görülmedi

En düşük emekli maaşına yönelik yeni bir düzenleme yapılacak. İkinci bir zamın beklendiği emekli maaşlarında rakamlar da kesinlik kazandı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan flaş açıklamalar geldi. İşte en düşük emekli maaşının alacağı yeni rakam.

Emeklilere Seçim Müjdesi Gelebilir

SGK uzmanı Özgür Erdursun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, en düşük emekli maaşının ne kadar zam alacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu işçilerine yüzde 45 zam müjdesi vermişti. Bu açıklama üzerinden değerlendirmelerde bulunan Erdursun, çarpıcı oranlar paylaştı.

Emekli Maaşına Yeni Ayar

Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor

Temmuz ayında yapılacak olan emekli, memur ve asgari ücret zammı için beklentiler arttı. Erdursun, konuyla ilgili sosyal medya paylaşımı yaptı. En düşük kamu işçisi maaşının 15.000 lira olduğunu hatırlatan Erdursun, 1 Temmuz itibarıyla asgari ücretin 12.500 lira, en düşük emekli aylığının ise 10.000 lira olacağını belirtti. Ayrıca, baskıların artması durumunda asgari ücrete yakın bir miktarın da gündeme gelebileceğini ifade etti.

Editör: Vural Pars