Ziraat Bankası, emekli müşterilerine özel bir kampanya başlatarak ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler başvuruda bulunarak 25.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı elde edebilirler. Başvurular hem Ziraat Bankası şubelerinden hem de ziraatbank.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilir.

Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine yönelik düzenlediği bu kampanya ile nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere finansal destek sağlamaktadır. Kampanyadan faydalanabilmek için emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşterilerin maaş müşterisi olması gerekmektedir. Maaş müşterisi olan emekliler, 25.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahiptir.

Başvuru ve Kredi Koşulları

Emekliler, Ziraat Bankası şubelerine giderek veya ziraatbank.com.tr adresi üzerinden online başvuru yaparak ihtiyaç kredisine başvurabilirler. Başvuru sırasında gerekli belgelerin eksiksiz olarak sunulması önemlidir. Başvurunun onaylanması durumunda, emeklilere 36 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır.

İhtiyaç kredisi ödemelerinde ise müşterilere esnek bir ödeme planı sunulmaktadır. İlk taksit ödemesi 90 gün ertelenerek müşterilere ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Bu sayede emekliler, kredi kullanmaları durumunda ödemelerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilirler.

Editör: Vural Pars