İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Emekli maaş alan vatandaşlar için 150000 TL'ye kadar ödeme haberi geldi. Emekli maaşa adam, vatandaşlar, bankamatik kartı veya kredi kartı kullanıyorlarsa bankalar üzerinden 150000 TL'ye kadar 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Emekli maaş alanlar, bu kredileri kullanabilmeleri için öncelikli olarak daha önce bankalardan düzenli olarak bir kredi alışverişi veya kredi kartı kullanımı, gerçekleştirmesi gerekmektedir. 

Emekli maaşınıza hesabınız üzerinden almış olduğunuz kredilerde herhangi bir sorun yaşamadıysanız 150000 TL kadar sizlere hızlı bir şekilde işlem yapılarak kredi imkanı sunulmaktadır. Banka şartlarına uygun olan kişiler, 36 ay vadeli olarak kredi kullanmak istiyorlarsa, 50000 TL'ye kadar başvuru yapması gerekir. Emekli olan vatandaşların 150000 tl kredi kullanabilmeleri içinde yüksek bir geliri olması gerekmektedir. 

BAŞVURU YAPILAN BANKALAR

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda 150.000 TL kredi için Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, ilk sırada yer almaktadır. Kamu bankaları üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte kredi şartlarına uygun olan vatandaşlar, hızlı bir şekilde işlem yapılarak kredi imkanı sunulmaktadır. 150.000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere banka hızlı bir şekilde sonuç vermektedir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank haricinde yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası üzerinden de emekli maaş alan vatandaşlar, mobil uygulamalar üzerinden şubelere gitmeden bu kredileri kullanabilmektedirler. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank haricinde yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası üzerinden de işlem yapacak olan vatandaşlar, aynı şartlar dahilinde kredi onayı alabilmektedirler. Banka şubelerine gitmeden işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, emekli maaş hesapları üzerinden internet bankacılığı şifresi oluşturması gerekiyor.