Son Dakika Banka Haberi: Denizbank Öğrenciye Anında Destek Kredisi Vereceğini Duyurdu, Son Başvuru 1 Eylül. Bu tarihe kadar başvuru yapabilirsiniz. İşte sizlere Denizbank'ın yapmış olduğu bu kampanya detaylarını verelim. Banka kredi şartlarına uygun olan kişilere hemen sonuç vereceğini duyurdu. 

Denizbank ihtiyaç kredilerinde en çok tercih edilen bankalardan birisi olmuştur. Bunun sebebi ise hızlı başvuru ve anında ne kadar kredi alacağınızı görmeniz olmuştur. Bu bankadan kredi başvurusu yaptığınız zaman hemen ne kadar onay alındığı görülmektedir. İhtiyaç kredisi adı altında banka 55.000 TL’ye kadar kredi imkanı vermektedir. Sizde bu bankadan 36 ay vadeli 55.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Öğrenci olan kişilerin sigortası olmaması sebebiyle kredi başvurusu yapmak için banka araştırması yaparlar. Denizbank’ta gelir belgesiz ve sigortasız kredi vermektedir. Gelir belgeniz olmasa bile banka politikasına uygun olmanız durumunda kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi Başvuru İçin Şartlar Nelerdir?

Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bankalardaki kredi sicili uygun olması gerekiyor. Öğrenci olup eğer bir banka çalışmanız yoksa bu kredileri alamazsınız. Ama öğrenci kredi kartı alıp bu kartı düzenli ödediyseniz banka kredi notunuz yüksek olacaktır. Banka kredi notu yüksek olan kişiler Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Yalnız banka çalışmanız kötüyse ve kredi, kredi kartı gibi ürünleri kullanıp düzenli ödemiyorsanız kredi notunuz düşük olacak ve kredi notunuz düşük olduğu içinde banka size kredi vermeyecektir. Tüm şartlara uygun olmanız durumunda banka üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

son-dakika-banka-haberi-denizbank-ogrenciye-aninda-destek-kredisi-verecegini-duyurdu-son-basvuru1

Denizbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Öğrenci olan kişiler banka şubelerine gidip kredi başvurusu yapmamalıdır. Çünkü banka şubelerinden kredi için evrak istenmektedir. Bu durumda çalışma evrakınız olmadığı için banka kredi başvurunuzu olumsuz olarak sonuçlandıracaktır. Bu durumda uzaktan kredi başvuruları yapmanızı öneriyoruz. Uzaktan kredi başvurusu için SMS veya internet üzerinden başvuru yöntemlerini deneyiniz.

SMS ile kredi almak için Kredim TC Kimlik yazarak 3280’e göndermeniz yeterlidir. Kredi başvuru sonrasında kredi sonucunuz değerlendirilecek ve kredi başvurusu sonucu size bildirilecektir. 55.000 TL’ye kadar onay alacağınız bu krediyi banka şubesine giderek kimlikle kullanabileceksiniz. Ayrıca aynı kredi başvurusunu web sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Web sitesi üzerinden kredi başvurusu yapmak için TC kimlik ve Cep telefonunuzu girmeniz gerekecektir.