14,6 milyon emekli vatandaş için müjdeli haber geldi! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için devlet destekli kredi kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, gelir belgesi olmadan, uygun faiz oranları ile 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alınabilecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, 14 milyon emekli vatandaşa devlet destekli kredi ödemesi yapılacağı duyurulmuştu. Şimdi ise Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan kampanya ile emekli maaşı alan vatandaşlar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Kampanyaya katılmak için, emekli maaş hesabınızın bulunduğu banka üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekiyor. Başvurunuz onaylandığında, kredi tutarı hemen hesabınıza yatırılacak. Ayrıca, yüksek limitli borç kapatma kredisi imkanları da sunuluyor. 

Emekli maaşınızı kamu bankaları üzerinden almıyorsanız bile ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunun için, emekli maaşı hesabınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank'a taşımanız gerekiyor. Kampanya kapsamında, kredi işlemleriniz internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşı alan vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Borç kapatma kredisi kampanyası da bulunan bankalar, en düşük faiz oranları ile kredi alabilmenizi sağlıyor. Kampanyalardan yararlanmak için banka müşterisi olmanız yeterli. 

Emekli maaş alan vatandaşlar, bu devlet destekli kredi kampanyaları ile ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Kampanyaların detayları bankaların resmi internet sitelerinde yer alıyor. Başvurularınızı gerçekleştirerek, hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.