PTT ve e-devlet üzerinden sigortası olmayanlara maaş ödemesi yarın sabah 9.00 ve 10.00 arası hesapta... Ülkemizde sigortası olmayan ev hanımları sayıca fazla olurken Devlet tarafından da destekler verilmeye devam ediliyor. Sigortası olmayan ev hanımlarına maaş desteği verilecek. TC kimlik numaranız ile sisteme erişim sağlayarak maaş ile ilgili başvurularınızı kolayca yapabilirsiniz. Özellikle son dönemde hem ülkemizde hem de dünya çapında yaşanan ekonomik krizler beraberinde iş ile ilgili olarak arayışlara geçilmeye başlamasına neden oluyor. 

Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor

Sigortası Olmayan Ev Hanımlarına  Ne Kadar Maaş Verilecek?

Sigortası olmayan ev hanımlarına yönelik Aile ve Sosyal Bakanlıktan açıklama geldi. Yapılan açıklamada 1400 TL kadar maaş verilecek olduğu ifade edildi. Buna göre sigortası olmayan ev hanımları maaş alarak finansal ihtiyaçlarını sorunsuz şekilde karşılama şansına sahip olacak. Bu haber şüphesiz ev hanımlarını da fazlasıyla mutlu ederken bu imkanlardan yararlanmak amacıyla bir an önce başvurularını da yapmalarına neden oluyor. 

Sigortası olmayan ev hanımlarına para yardımı başvurusu nerede yapılacak olduğu da bu imkanlardan yararlanmak isteyenler tarafından sorgulanan konuların başında yer alıyor. Sigortası olmayan ev hanımları 1400 TL olarak yardım parasından yararlanmaya başlayacak. Devlet yardım paraları da sürekli olarak yapılmaya devam edilirken, bundan sonra ev hanımları da finansal açıdan rahatlayacak.

haber24.com özel haber
 

Editör: Alp Eren