Sıfır faizli 36 ay vadeye dayanan destek parası ödenecek. Başvuru yaparak 20 bin lira alabilirsiniz. Faizsiz kredilerde destekler yeniden başladı. Emekliden çalışana kadar herkese verilecek.

Faizsiz kredi destekler devam ediyor. Faizsiz kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 36 ay vadeli destek ödemelerinden faydalanabilir. Krediyi kullanmak isteyen kişiler, kampanyalara merak sardı. Bankalarda gelen açıklamalara göre sıfır faiz oranlarının uygulandığı kredilerde başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların bazı şartları yerine getirmeleri gerekir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Faizsiz desteklerden faydalanmak isteyen kişiler bankaların belirlenmiş olduğu politikaları benimsemiş olmaları gerekir. Gerek kamu gerekse özel bankalar üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşlar kredi şartlarına uygun olmaları halinde başvuruda bulunabilirler. Şartları tutan hemen işlem yapabilecek. 

Kredi kullanacakların kredi notu 1200 ve üzerinde olması gerekir. Kredi başvurusunda bulunan kişiler belli şartları karşılamaları halinde aynı gün içinde krediyi kullanabilecek. Bunun yanı sıra internet bankacılığı kullanılarak kredi alabilecek. Kredi kullanabilmek için kredi ve kredi kartı borçlarının ödenmiş olması gerekir. Her hangi bir şekilde güncel gecikmelerin yaşanmaması gerekir. Kırmızı kalem ile kara listede yer alan kişiler onay alamaz.

Ziraat Katılım Bankası’ndan Faizsiz Kredi

Ziraat Katılım Bankası tarafından uygulamaya koyulan krediye başvuru yapmak için şartların karşılanmış olması gerekir. Belirlenmiş olan şartları taşıyan vatandaşlar, kredisini hemen kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası, kamu bankası olarak hizmet vermesinden dolayı birçok vatandaş tarafından tercih edilen bankadır. İhtiyaç kredisinden taşıt alım kredisine kadar her türlü kredide vatandaşlar Ziraat Katılım Bankasını tercih ediyor. 

Banka üzerinden kredi kullanmak isteyen kişiler, faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmaları için gelir belgelerini bankaya sunmaları gerekir. Sigortalı olarak çalışan kişilerin en az bir yıllık sigorta primlerinin ödenmiş olması gerekir. Emeklilik kendilerine özel kredi kullanabilirler. Banka üzerinden faizsiz destek almak için belirli şartları sağlayarak başvuru yapabilirsiniz. Ziraat Katılım Bankası üzerinden emekliler için emekliye faizsiz kredi imkânı sunuluyor. Sizler de belirlenmiş olan şartları yerine getirerek sizlere sunulan bu imkânları değerlendirebilirsiniz.