Emekliye müjdeli haber geldi. 3000 TL'ye kadar SGK destekleriyle birlikte ödemeler yapılacak. Bankalar üzerinden ister kredi kartıyla ister kredi olarak nakit avans hesabına yatacak olan 3000 TL destekleri ile birlikte, emekliler nakit sıkıntılarını giderebilecekler. Emekli olan kişiler, 3000 TL ödeme almak istiyorlarsa, emekli maaşının olduğu hesap üzerinden 3000 TL ödeme alabileceklerdir.

3000 TL ödeme her emekliye verilmiyor. Banka kredi politikalarına uygun olan kişilere, bu ödemeler yapılacaktır. Emekli olan kişiler, banka hesapları üzerinden alacakları bu ödemeleri için başvuru yapması gerekiyor. Başta kamu bankaları olmak üzere, diğer özel bankalar da bu limitleri vereceklerdir.

Ziraat Bankası 3000 TL Ödeme 

Emekli bankalarından olan Ziraat Bankası üzerinden 3000 TL ödeme yapılacaktır. Ziraat Bankası kredi kartı veya bankamatik kartı kullanan emekliler, banka hesapları üzerinden yapacakları bu kampanya ile birlikte, 3000 TL'ye kadar ödemelerini hemen hesaplarına atacaklardır. Ziraat Bankası hesabına 3000 TL olarak nakit avans limiti eklenecek ve bu limiti ihtiyacınız olduğunda kullanacaksınız. Ziraat Bankası ayrıca emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere, uygun faizlerle kredi imkanı da sağlıyor. 

Halkbank'ta 3000 TL Ödüyor

Bir diğer kamu bankası olan Halkbank üzerinden de 3000 TL ödeniyor. 3000 TL ödemeler sonrasında, 36 ay vadeye kadar destek verilecek. Halkbank, 3000 TL ve üzerinde kredi verdiği gibi ayrıca banka nakit avans limiti de sunacak. Uygun faizli olarak geri ödemelerinin olacağı bu 3000 TL nakit avans limitlerini, bankadan maaş alan kişiler, mobil uygulama kullanarak başvuru yapabileceklerdir. Halkbank 3 ay ertelemeli 100.000 TL'ye kadar ayrıca emekli maaşı alan kişilere de kredi verecektir. 

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

sgk-duyurdu-sadece-emekli-olanlar-alabilecek-en-az-3000-tl-hesaplara-yatacak

Akbank Artı Para 3000 TL Veriyor

Emekli olan kişiler, maaş hesabı olsun olmasın Akbank hesabı varsa, bu bankadan da 3000 TL alabilecekler. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişiler, Akbank Direkt uygulamasına girerek buradan 3000 TL ödeme alabileceklerdir. Akbank Direkt uygulamasına giriş yaparak, hesaplarım bölümünden hemen başvurunuzu yapabileceksiniz. Başvuru sonrasında onay alan kişilerin hesaplarına bu ödemeler yatacakır. Ayrıca kredi almak isteyenlerde, akbank direkt üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. 

Editör: Vural Pars