Garanti Bankası ve Ziraat Bankası tarafından sunulan SGK destekli emekli kredisi kampanyası, emekli olan vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşını bu iki bankadan alan ve daha önce kredi kullanmamış olan vatandaşlar, düşük faiz oranlarıyla 100.000 TL'ye kadar kredi alabilirler.

SGK destekli bireysel tüketici kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar için başvuru şartları oldukça basittir. Emekli maaşını Garanti Bankası veya Ziraat Bankası üzerinden alanlar, hızlı ve kolay bir başvuru süreci ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Başvuru onaylandığında ödemeler hemen aynı gün içinde gerçekleştirilir.

EMEKLİYE MÜJDE

Başvuruları yapmak isteyen emekliler, kendi maaş aldıkları banka şubelerine gitmek veya Garanti Bankası veya Ziraat Bankası şubelerini tercih ederek bireysel müşteri temsilcileri aracılığıyla başvurularını tamamlayabilirler. Kredi başvuruları onaylandığında, 100.000 TL'ye kadar kredi için 24 ay vadeli bir ödeme planı sunulur ve öncelikli olarak kredi kartı borçları gibi diğer finansal yükümlülükleriniz kapatılır.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası, emeklilere sadece ihtiyaç kredisi değil, aynı zamanda konut ve taşıt kredisi gibi diğer finansal hizmetlerde de yardımcı olmayı taahhüt ediyor. Bu kredi kampanyası, emekli vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olurken, kefil gereksinimi olmadan kolay ve hızlı bir şekilde işlemlerini tamamlamalarını sağlayarak finansal rahatlama sunmayı amaçlıyor.