Tek şartı var! SGK Bağ-kur fark etmeksizin herkese ödeniyor! 14.400 TL’yi kapan kapana… Duyan hemen bankalara koşmaktadır. SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisi olmak hiç fark etmemekte. Herkes müracaat yapıp 14.400 lirayı alabiliyor. Çalışan ve emeklileri dışında, dul ve yetim maaşı almayı hak eden vatandaşların da faydalanabileceği bir kampanya olup, maaşı olan herkes başvurabilecektir.

Rodos Adasına Nasıl Gidilir? Rodos Adasına Nasıl Gidilir?

Bundan faydalanmaktan kimse geri durmayacağı kesinleşmiş görünüyor. Şartları da çok yalın olan kampanya müracaat basitliği ile ön plana çıkmış durumdadır. Bu parayı alabilmek için maaşınızın olması gerekiyor. Bunun dışında yapmanız gereken tek şey müracaatta bulunmak. Kısa vakit sonra bu ödeme hesabınıza yatacak. 

14.400 TL’yi Alma Şartları

Başvurunun beklenenden çok olma sebeplerinin en başında müracaat basitliği gelmektedir. En yakın banka şubesine gitmeniz ya da internet bankacılığı üzerinden başvurmanız olasılıklar arasında. Bir müracaat ile hak ediyor ve çok kısa bir sürede paranızı alıp cebinize koyuyorsunuz.

Alımının bu kadar basit olması herkesi şaşırtıyor. Bir müracaat ile hemen 14.400 TL’yi hak ediyorsunuz. Bu hayatınızda en basit kazandığınız para olacak gibi gözüküyor. Bu yüzden bütün emeklilerin müracaatta bulunacağı sanılmaktadır. Kimse bu fırsatı kış evveli kaçırmak istemeyecektir.

Sabit gelirli vatandaşlar zor günler geçiriyor. Şimdi bunlara büyük toplum kesimleri daha katıldı.
Artan enflasyon kısa sürede ellerine geride bıraktığımız maaş farklarını yok etti. Kış evveli büyük masraflar ile karşı karşıya olan halkın bu fırsatı değerlendirmesine net gözü ile bakılmaktadır. Alınacak bu 14.400 TL çoğu kış masrafının üzerinden gelinmesini netlik ile sağlayacak gibi görünmektedir. 

haber24.com özel haber