Bankaların kredi imkanlarına olan talep artarken, Şekerbank tarafından yapılan yeni kampanya kefil aramadan ve şart koşmadan konut kredisi kullanma imkanı sağlıyor. Kredi onaylandıktan sonra istenilen evin ödemesi yapılarak hemen oturulabilir. Hemen Şekerbank'a başvurarak kefilsiz, şartsız ve koşulsuz konut kredisi almak mümkün.

Kefilsiz Kredi Mümkün mü?

Kimi bankalar kefil istemekle birlikte bazı bankalar kefilsiz kredi imkanı sunmaktadır. Şekerbank da bu bankalar arasında yer alarak konut kredisi kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında Şekerbank'a kefil göstermeden konut kredisi alabilirsiniz. Hemen konut kredisi için başvuru yaparak istediğiniz evin parasını ödeyerek oturmaya başlayabilirsiniz. Şekerbank'ın resmi web sitesi üzerinden kefil göstermeden konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

Kefil Gerekli mi?

"Kefilsiz ne kadar kredi alabilirim?" sorusunu soranlara cevap olarak, Şekerbank kampanyasıyla evin değerinin %90'ına kadar kefilsiz konut kredisi kullanabilirsiniz. Kefil göstermeden kredinizi hemen onaylatabilirsiniz. Şekerbank'ın konut kredisi kampanyası kefil gerektirmemektedir. Diğer bazı bankalar konut kredisi için kefil talep edebilir. Ancak Şekerbank'tan konut kredisi çekmeye karar verdiğinizde kefil göstermeksizin kredi alabilirsiniz.

Hangi Banka Kefilsiz Kredi Veriyor?

Kefilsiz ve şartsız kredi veren bankalar arasında yer alan Şekerbank, anında kredi imkanı sunmaktadır. Eğer bir konut almayı düşünüyorsanız ancak yeterli bütçeniz yoksa hemen Şekerbank konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuzun ardından krediniz onaylanacak ve istediğiniz evi almak için önemli bir engel ortadan kalkacaktır. Kefilsiz konut kredisi kampanyasının detayları aşağıda yer almaktadır:

  • Konut kredisi almak için öncelikle istediğiniz evi seçmeli ve kararlı olmalısınız. Evinizi belirledikten sonra Şekerbank şubesine giderek konut kredisi talebinizi iletmelisiniz.
  • Şekerbank, kefilsiz konut kredisi için bir değerleme uzmanı gönderecektir. Bu uzman evin değerini belirleyecek ve çıkan değerin %90'ına kadar kredi talep edebileceksiniz.
  • Kredi çekmek için herhangi bir şart veya kefil gerekmeyecektir. Kendiniz imzalayarak kefilsiz bir şekilde evinizi hemen alabilirsiniz.
  • Şekerbank konut kredisi için vade seçeneği 10 yıl olarak belirlenmiştir. Aylık ödemelerinizi istediğiniz gibi eşit taksitlerle ödeyebilirsiniz.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar Şekerbank'a başvurabilir ve konut kredisiyle ilgili gerekli işlemleri gerçekleştirebilirler. Şekerbank'ın kefilsiz ve şartsız konut kredisi kampanyası, konut sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Editör: Vural Pars