12 milyon emekli için düzenlenen yeni kampanyada, nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere uygun faiz oranlarıyla bireysel tüketici kredisi imkanı sunulacağı duyuruldu. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurmanız halinde kullanabileceğiniz bu kampanyadan faydalanmak isterseniz, kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almanız gerekmektedir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank tarafından gerçekleştirilen bu kampanyalar, devlet destekli olarak faiz oranlarıyla birlikte sunulmaktadır ve 50000 TL'ye kadar ödeme imkanı sağlanmaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın bireysel tüketici kredisi kampanyasına başvuran ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm emekli vatandaşlar, başvurularını emekli maaş hesapları üzerinden gerçekleştirmeleri halinde kredi kullanabilecek ve nakit ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir.

EMEKLİYE ÖDEMELER

Bu ödemeleri emekli maaş hesabınız üzerinden almanız için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın mobil uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu kampanya, 3 kamu bankası tarafından başlatılmış olup emekli maaş hesabınız üzerinden alacağınız 50000 TL gibi ödemelerin yanı sıra daha yüksek limitlerde de borç kapatma kredilerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, daha önce bu bankalardan kredi kullanmadıysanız işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. 50000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen ve banka şartlarına uygun olduğunu düşünen emekliler, başvurularını hemen gerçekleştirebilirler.

Maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almamış olan müşteriler ise emekli maaşlarını bu bankalara taşıdıktan sonra şubeye gitmeden hızlı bir şekilde başvurularını yapabilir ve nakit krediyi kullanabilirler. Emekli maaşını Ziraat Bankası ve iki kamu bankasına taşıyan müşterilere ihtiyaç kredisi yanı sıra emekli promosyon ödemeleri de yapılmaktadır.