Şahsi banka hesaplarına 5 bin 500 TL yatıyor! En yakın ATM’den çekebilirsiniz... Sabah saatlerinde kesinleşti! Kimi bankalar bu limitin internet bankacılığında da kullanılmasına izin vermiştir. Fakat genelde nakit avans kullanmak için en yakın ATM’ye gitmeniz gerekecektir. Şu an kamu bankalarında nakit avans çekimiyle ilgili oldukça özel kampanyalar bulunmaktadır.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Eğer Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank müşterisiyseniz düşük faize sahip bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bankanın müşterisi olmak ve ATM’ye gitmek olacaktır. 

Nakit Avans İmkânı

Nakit sıkıntısı günümüzde pek çok kişinin yaşadığı bir problemdir. Maaşın yeterli gelmemesi, düzgün aylık bütçe planının yapılmaması gibi sebeplerle kişiler acil ihtiyaçları olduğunda yeterli nakdi bulamayabilirler. Bu gibi durumlarda nakit avans kampanyaları adeta ilaç gibi gelmektedir.

Nakit avansı sizin için tanımlanmış hazır bir kredi gibi düşünebilirsiniz. Herhangi bir belge ya da işleme gerek olmadan hızlıca çekmeniz mümkündür. Bunun yanında bu meblağ dikkatli kullanılması gereken bir yardımdır.

Çünkü ilerleyen zamanlarda sizden faizli olarak geri alınır. Yani şimdi nakit ihtiyacınızı gideren bu meblağ ilerde size borç olarak geri dönecek.  

haber24.com özel haber